iDEAL (via CCV Pay)
Met iDEAL kun je een bestelling betalen via je vertrouwde login-omgeving van je eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na de betaling direct een berichtje dat de betaling succesvol is afgerond en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van jouw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider CCV Pay en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wil je meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de site:www.ideal.nl

 

Bancontact/Mister Cash (via CCV Pay)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van CCV Pay een berichtje dat de betaling succesvol is voltooid en kunnen jouw bestelling verzenden.
Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash


Met digitale acceptgiro betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Trouwdingetjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dien je de bestelling te betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij berekenen een bedrag van 0,99 euro door als kosten voor deze betaalmethode. De werkelijke kosten liggen een stuk hoger, het verschil nemen wij voor onze rekening.
 

Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Ben je nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay je eenmalig om jezelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van jouw gekochte product(en). Je ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kun je bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.


Bankoverschrijving (Vooraf overmaken)

Je kunt als betaalmethode ook kiezen voor Bankoverschrijving. Je kunt het totaalbedrag dan zelf overmaken naar onze bankrekening: NL06 ABNA 0527 2425 94 (BIC: ABNANL2A) t.n.v. LM Crafts. Jouw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen NADAT het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.


PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk,het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat de betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij jouw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heb je na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Jouw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overgemaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort (lmcrafts @ live.nl).
Voor meer informatie over PayPal, kijk op de site:www.paypal.nl 


Bestelling afhalen

Wil je de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk, kies dan voor Betalen met Pin of Contant bij Afhalen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt de bestelling contant afrekenen of pinnen. Afhalen is alleen mogelijk op werkdagen overdag en alleen op afspraak.

 

LET OP!!
Voor welke betaalmogelijkheid je ook kiest, je dient rekening te houden met de 2 werkdagen die nodig zijn om de bestelling te verwerken. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden/verwerken, maar onvoorziene omstandigheden kunnen zich altijd voordoen.
Voor artikelen die op maat gemaakt moeten worden of in opdracht voor jou worden gemaakt geldt uiteraard een andere levertijd.