Retouren

Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat je dit schriftelijk hebt gemeld. Stuur ajb eerst een e-mail naar: info@trouwdingetjes.nl

Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Je kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:
 

Trouwdingetjes
Bezeel 6
3162VA Rhoon
 

Doe er ajb een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, je naam en rekeningnummer. Eventueel kun je een kopie van de factuur bijvoegen en daarop aangeven wat je retour hebt gezonden. Je kunt ook onderstaand voorbeeld van een retourformulier gebruiken.

De verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen. Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door jou opgegeven rekeningnummer. Je ontvangt van ons een e-mail zodra de retourzending is afgehandeld.

Hieronder een voorbeeld van een retourformulier, volgens Stichting Webshop Keurmerk (opent in Word):

RETOURFORMULIER
 


Klachten

Indien je een klacht hebt kun je een email sturen naar: info@trouwdingetjes.nl
Vermeld svp duidelijk wat je klacht inhoudt en indien je klacht betrekking heeft op een bestelling, vermeld dan ook het ordernummer. Wij zullen de klacht zsm in behandeling nemen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met onze reactie.

Trouwdingetjes is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht dan kun je via de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info door middel van een klachtenformulier je klacht indienen.

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling:

Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl)

Zie ook onze Voorwaarden voor meer informatie.